Som en dagbok

Jag har sagt det förr och jag säger det igen...jag är glömsk.

Var på 25års fest en sväng igår. Lämnade paket och åt lite mat sen var klockan halv 9 och Noelia började dra sig i öronen, dags att åka hem och sova och låta tjejerna höja musiken och dansa loss.

Jag glömde i alla fall min mobil där. När man ska se till att få med sig allt man behöver står den liksom inte högst upp på listan. Högst upp står Noelia, sen blöjor..osv, ni fattar grejen.

Så nu när lillan sover och jag har mobilabstinens loggade jag in till bloggen via datorn. Försökte greja lite med en headern med halvt misslyckat resultat. Nu tror jag att jag vet vad jag måste göra i alla fall. =)

Kollade även bakåt i mitt arkiv. I nästan precis 1 år har jag bloggat nu, som en dagbok att titta tillbaka i. Riktigt roligt att läsa om alla tankar under graviditeten, min förlossningsberättelse och första tiden. Får se hur länge jag fortsätter blogga men det är riktigt roligt att ha den att titta tillbaka i, det är ett som är säkert.

Som den här bilden. SHIT vad stor min mage var. vecka 35 tror jag...så jag blev väl ännu större. Vad snabbt man glömmer.

Kommentera här: