I söndags...

...fixade vi barnvakt för första gången. Vi lämnade Noelia cirka två timmar hemma hos arsims föräldrar. Det gick jätte bra, arsims syster fick henne till och med att somna, något inte ens jag lyckas med alla gånger. 

De barnfria föräldrarna gick hand i hand till den fina restaurangen och njöt av den goda maten! Det var härligt och konstigt på samma gång.Dock tyckte vi båda att det var minst lika trevligt när vi har haft med Noelia på restaurang. Men detta var lite för fint för det. :) Och Noelia kan bli rätt högljud och testa sin röst när hon blir exalterad (som igår på maxi då en gubbe kom fram och frågade om hon hade ärvt teperamentet från sin mor?...schysst!) och då får man skämmas lite. Hon är ju bara skitglad men det låter ju inte så trevligt. Ibland får hon till någon riktigt ilsken ton som bara skär rakt in i örat. 

Förutom sina ilskna toner är det mest, baabbaaba, mam..mammam..och brraaBrrabraa. Det sista låter lite som att hon är engelskt och säger ordet bh. Låter dökul. Annars tror vi att vårt eviga tjat om mam och bab (på albanska säger man så för mamma o pappa) har gett resultat. Inte för att hon vet vad hon säger, men hon härmas! :)

Kommentarer:

1 Jennie:

Vad mysigt ni haft det och va skönt att det fungerar att "lämna bort" henne ☺️.

2 Shkurte:

Skönt o komma ut lite på egen hand med, behövs "lite egen tid" oxå:)

Käka upp den ungen asså, kan se det med tempramentet framför mig, hahah! O din blick (vadå lik mamma?!) :p

Svar: Ja precis! Jag svarade snabbt att det var nog pappas temperament 😆
johannaraaf.blogg.se

Kommentera här: