Tjockis-chock!

Nu har hon fått sin första vaccination. Grät i några sekunder sen var hon glad igen. Får se ikväll hur hon reagerar. :/ De bjöd även på hepatit vaccin för att hon har utländsk pappa, så generöst då! ;) 

Vi fick båda en chock när vi la henne på vågen och den visade 7kg! Snart får hon börja gå för min rygg orkar inte kånka runt på henne. ;) 


Dessa lår alltså! Får man äta upp sitt eget barn? 

Kommentarer:

1 Emelie:

Vilken gobit! Vi har också vaccinerat idag. Håller tummar och tår att de inte blir dåliga.

2 Mia:

Klart man får äta upp dom 😍

3 Jennie:

Hilmer fick sina igår och än har jag inte märkt något på honom. Hur lång är Noelia? Tycker inte hon ser så stor ut. Håller tummarna att hon klarar sig ifrån biverkningar nu.

Svar: Hoppas det blir så för henne också. Än så länge är hon bara väldigt trött. Hon var nästan 63cm. Nä jag tycker inte heller att hon ser så stor ut, därför jag blev så chockad av vikten. Över 600g på typ 14 dagar.
johannaraaf.blogg.se

4 Jennie:

Hur har det gått för henne? Har ni märkt något?
Jag som jublade att Hilmer nästan gått upp 550g på 3 veckor, där låg han i lä då. Han är 62cm och väger 5600g och nu tycker vi han känns så rund å go :)!

Svar: Ja hon hade 38 graders feber nu på morgonen, lite ledsen. :( men då har han ju gått upp jätte fint! :) Noelia har ju varit över medel redan från början liksom..
johannaraaf.blogg.se

Kommentera här: