...

Har inte mått så värst bra den senaste tiden. Egentligen vill jag att bloggen ska vara glad och positiv men kanske hade jag mått bra av att skriva av mig lite när allt inte är så jäkla happy, happy!? 

Ja vi får se hur jag gör med det...
Kommentarer:

1 Angelica:

Klart du kan ventilera här om du känner för det. Man kan inte alltid vara glad och positiv. Jag är nybliven mamma till en son på 6 veckor snart och det har varit en känslostorm som heter duga. Jag har behövt ventilera mig och det har känts så skönt att göra det! Har följt dig länge och tycker din blogg är super. Ha det bra stor kram

Svar: Blev så himla glad för din kommentar ska du veta! Tack! :D
johannaraaf.blogg.se

2 Sandra:

Trist att höra. Det är fullt tillåtet att må dåligt och tycka att saker är jobbigt när man är mamma. Det är tufft ibland. Hoppas att du kan ventilera på något sätt, även om det inte är i bloggen. Man behöver det ibland. Kram !

Svar: Kram tillbaka! :)
johannaraaf.blogg.se

3 Emelie:

Dina kommenentarer när jag gnällt i min blogg har stärkt mig mycket. Jag har också fått positiv respons av andra även om jag trodde jag skulle få banner. Det ÄR jobbigt att vara mamma och allt kring är en berg och dalbana. Hoppas du har stöd och avlastning av dina nära. Styrkekramar! ❤️

Svar: Tack ❤️
johannaraaf.blogg.se

4 Johanna:

Jag är nybliven mamma, har en dotter på 7v. Känner igen mig i så mycket i det du skriver, tycker det är härligt att läsa en blogg där man skildrar hur det verkligen är att bli mamma/få barn. Tack för det!

Svar: Tack, verkligen! Blir så glad av era kommentarer! ☺️
johannaraaf.blogg.se

5 Emelie:

Hej! Saknar din blogg. Hoppas ni mår bra! ❤️ Kram

Kommentera här: