Fullt ös

Ibland går dagarna bara i ett och det blir helt enkelt ingen tid över till att skriva. Jag undviker så mycket det bara går att använda mobilen när jag är med min dotter. Speciellt nu när hon mer än gärna sträcker sig efter den eller tittar på den som besatt. Vägrar bli en sån mamma som sitter med näsan i telefonen istället för att vara närvarande med mitt barn. Hon är ju faktiskt bara liten en enda gång och det är bara den chansen man får. (Förövrigt är det även tråkigt med vuxna som sitter klistrade med telefonen när man tex fikar.

Så telefonen åker fram när hon sover och jag inte har något bättre för mig helt enkelt.

Får se hur vi gör i framtiden med paddor och allt sånt. Såklart ska hon hänga med i den tekniska utveckligen men vill inte att hon ska vilja sitta och spela bara för att hon har tråkigt eller för att jag vill få henne nöjd. Många spel är nog väldigt bra för inlärningen men annars hoppas jag att hon kan använda sin fantasi istället för att sitta och glo in i en skärm. Vi får se, jag kanske ändrar mig?

Nu snurrade jag iväg på något helt annat än vad jag tänkt skriva om. ;)

I dagarna som gått har vi haft vänner på besök. Jag bakade paj och Noelia blev som vanligt bortskämd med fina presenter. Tack! :)


I fredags fick Noelia sitt 5 månaders vaccin. Inte en enda tår fälldes och inte fick hon feber heller...väldigt skönt! 

Jag bakade bröd på eftermiddagen och syrran kom sedan över på kvällsmat. 


Igår hälsade jag och Noelia först på min farmor och sedan vidare till min mamma och pappa där vi spenderade resten av dagen.

Idag firar vi fars dag. Men tråkigt nog är arsim riktigt sjuk idag. :( stackarn.


Kul med paket!


Nu har jag inte längre bara en paketsnöreälskare (katten) här hemma utan två. ;) Katten Ella är förövrigt en stor favorit här hemma just nu.


Instagrambild. Johannaraaf heter jag om någon vill följa. 

Tog noelias hand och skrev till arsim...det var inte det lättaste... :)

Kommentarer:

1 Emelie:

Åh vad mysigt med en sådan kärlekshälsning! Attans att jag inte kom på det...

Kommentera här: