Vänner

Är så glad att Noelia föddes just i år. Vi har så många vänner som har fått barn denna vår/sommar och Noelia kommer ha så många fina vänner att växa upp tillsammans med.


Annas spralliga Sigrid som är 1,5 månad äldre och som så gärna vill dra Noelia i håret :P


Mias goa Alice som är cirka 2 månader yngre än Noelia.


Det allra senaste lilla tillskottet är Malins lilla Milian. Skiljer ungefär 3 månader på dom. 

Idag hälsade vi på hos min föredetta klasskompis Helen och hennes dotter Isabella. Är nästan exakt på dagen en månad mellan våra fina tjejer. Vi hoppas även snart på att kunna hälsa på förra kollegan Annelie som fick sin andra flicka ungefär två veckor innan Noelia föddes. 

Och inte ska vi glömma Noelias mirakel-kusin Melissa som efter 5 veckor med intensivvård och nu lika många veckor med hemsjukvård i stort sätt är återställd. Vilken sjukvård vi har i Sverige! Denna underbara tjej som hade ena foten på andra sidan flera gånger, som inte hade någon egen lung eller njurfunktion. Ingen läkare vågade tro att hon skulle bli bra...hon är verkligen ett mirakel. Dock får hon inte träffa andra barn pga infektionsrisken så det dröjer tråkigt nog innan vi kan åka och hälsa på. Stackars föräldrar som tvingas gå igenom ett sånt här trauma. Hoppas verkligen att dom till slut efter mycket bearbetning kan få njuta av att ha blivit mamma och pappa...äntligen. 

Kommentarer:

1 Jennie:

Visst är det underbart att få dela bebistiden med vänner. Sågar vi med det :).

2 Helen:

Ja vi glömde ju ta kort på sötisisarna.. :) Får ta det vid nästa tillfälle! Kram

Svar: Ja precis! Kom på det sen! 😝
johannaraaf.blogg.se

Kommentera här: