Pratglad

Lilla familjen drog till ikea idag. Noelia tyckte att det var helfestligt! Pratade non stop genom hela affären och skulle absolut inte ligga i vagnen! 


Nu har hon sin egna stol att sitta i. Men det var inte kul längre när alla färgglada tallrikar låg på golvet!

Hon stretade mot något extremt med sömnen idag och sov nog max en timma på hela dagen. Allting är ju sååå intressant när man är iväg. Så därför däckade hon totalt redan klockan 20 och vi fick massa tid för att dricka te, tända ljus och kolla på något på tv utan att göra pruttljud mot bebishud hela tiden. ;) 

Söndag

Bilden som jag tidigare la upp på vårat vardagsrum var lite missvisande. Oftast ser det mer ut såhär 


Har efter utvärdering (4 månader av olika tester) 😜 kommit fram till att vagnen över tröskeln är det mest effektiva sättet att söva detta barn. Bra ändå, hon kan inte rulla iväg och skada sig och om inte hjulen är allt för smutsiga kan hon hänga med in i vardagsrummet så hon slipper vakna och skrika utan jag hör när hon börjar vrida och vända på sig.

Jätte konstig natt förövrigt. Hon vaknade efter två timmar och var super ledsen. Inte jag-vill-ha-mat-gnäll utan verkligen jätte ledsen, smått hysteriskt med händerna flacksande omkring. Efter tröst vid tutten somnade hon sedan hände samma sak efter två timmar igen! Kan hon ha mardrömmar?? Hoppas det var en en gångs grej för man har ju blivit 
bortskämd med minst 5-6 timmars sömn i streck nu...

Sin kurva

Vi va förresten på BVC igår och kollade över måtten. Mamman vann gissningstävlingen för femtielfte gången (eller något sådant) ! 

7,6 kg (JÄTTE) tung och 64,5cm lång. 

Följer sin fina kurva. Har länge undrat vad % betydde, i hennes fall 90%. Men fattade att medelkurvan har ju räknats ut just som ett medel, 50% väger mer än detta och 50% väger mindre än detta. Vid Noelias ålder väger alltså 90 % mindre än detta, därför är det helt okej att jag kärleksfullt kallar henne för min lilla tjockis! <3