Hemgång

Verkar som att det blir hemgång idag. Längtar hem men det är samtidigt är det så tryggt här! Väntar bara på att en läkare ska undersöka henne. 





Kroppen är sjukt häftig. Det har inte ens gått 3 dygn sen tjockisen låg i mammas mage. 4040g vägde hon förresten. Tyckte min mage va rätt liten, hur sjutton fick hon plats? 

Värkar

Först hade man förvärkar och sedan riktiga värkar och krystvärkar. Nu har jag eftervärkar. Dessa jäkla värkar. Mycket ska man vara med om. Men vi mår bra. Knappt någon sömn men väldigt mycket kärlek! 



Uppdatering

Herregud livet känns helt overkligt! Var det verkligen jag som födde barn igår!? Hela gårdagen känns som en dimma! Men jag ska försöka få ihop en förlossningsberättelse senare. Kan bara säga att det var det värsta och bästa jag varit med om. 

Tyvärr svalde Noelia fostervatten som hon bajsat i. Detta gjorde att hon hade det lite jobbigt med andningen och togs ifrån mig väldigt snabbt. Vi ligger nu på en speciell avdelning (för förtidigt födda eller barn som behöver lite extra vård) för att hon eventuellt har en infektion och därför får hon antibiotika via en nål i huvudet. Så vi måste nog vara kvar här ett par dagar iallafall och vi måste även få koll på amningen som det går lite si och så med. 

Tack så jätte mycket för alla gratulationer! :D 


Het kasslermössa hon måste ha! :P