Check

Så då kan vi bocka av restaurangbesök från våran to-do-list! ;) Amnade i bilen innan vi gick till restaurangen och sedan sov hon sig igenom hela besöket. Åt torsk och chokladkaka, mycket trevligt! :)


Tog på henne en pyjamas precis som vi inte hunnit använda och fick ångest när jag insåg att hon snart inte kan ha strl 56 längre. Måste ju hinna använda allt fint! Strl 50 kunde hon knappt ha över huvudtaget. På onsdag är det dags för läkarbesök och jag tipar på att hon har passerat 5kg sträcket. Det är nästan lite läskigt hur snabbt de växer! :/=D

När det lilla gör en så glad! Idag fick jag på mig smink och hann fixa håret. Kom även i ett par jeans jag inte haft på ca 9 månader och det kändes inte ens obekvämt. Lycka!! Rutiner

Åh vad jag längtar efter rutiner, men det går tydligen inte med en sån här liten plutt. Ibland somnar hon för natten vid 21 och ibland (igår) 04. Så man kan aldrig riktigt veta när man ska få sova, suck! 

Nu tänkte jag gå upp och plantera lite blommor som jag köpte igår men aldrig hann fixa med då min syrra ringde och sa att hon kommit hem. Hon jobbar på ett kryssningsfartyg över sommaren och hade därmed aldrig träffat Noelia. Vi kollade fotboll, åt pizza och övade oss på att sjunga barnvisor. ;)


Och gick en liten kvällspromenad.