Julen är här...

...snart! I år blir det en annorlunda jul för oss. Sambon brukar alltid fira jul i Tidaholm hos en svensk familj han lärde känna när han kom till Sverige. Hans familj firar inte någon jul...de går därimot all-in på nyår med jultomte, fest, fyrverkerier, presenter och dans. Hmm...

Men i år åker han bara dit 23-24 och kommer hem på kvällen för att fira med min familj. Vi är inte så många då mesta delen av släkten bor i Stockholm så att vi går från att vara 5 pers förra året till 7 detta året känns jätte kul! 

Alla paketen är inslagna och rimmade på. Ja vi rimmar på ALLA paket. Och NEJ det duger inte med : Herre Gud i höjden den här har jag inte gjort i slöjden. Då blir man utbuad. Det ska vara roligt, lite långt och inte för avslöjande. 

Så imorgon åker jag hem till mamma och pappa då jag inte vill sova ensam. Inte sovit utan arsim sen Noelia kom...kommer kännas konstigt. Då måste jag ju leta nappar i sängen helt själv. I och för sig köpt självlysande nu så det går lite lättare. ;) Så klär vi granen, äter, myser, spelar spel och väntar på att julkänslan ska infinna sig riktigt ordentligt! 


Tokungen! 

Herre vad mycket man måste packa för att vara borta i 2 dagar. Går liksom inte att hiva ner det viktigaste i en väska. Nä nu skriver jag listor. Både för att det är så mycket som man absolut inte får glömma och för att jag är så glömsk. ;)

Kommentera här: