Pretty woman

Jobbade fram till 12.30 idag, ett perfekt jobbpass om du frågar mig. Resten av dagen har spenderats halvsovandes i soffan. Just nu kollar jag på pretty woman och äter choklad! En helt okej valborg! ;) 


Nyper bebisen i rumpan! Hihi <3 just nu är det nästan alltid samma rörelser jag känner. Fötter som tar spjärn mot högersidan och en rumpa/rygg som trycks upp på vänstersidan och ibland lite händer som grejar omkring nere vid huvudet! Mitt lilla hjärta va jag älskar dig redan! <3

Glass i stora lass!

Vecka 36 idag och då var det dags för min vägning jag gör en gång i veckan. Ställde mig på vågen och fick en liten chock. Flyttade runt vågen i lägenheten för jag tänkte att något måste vara fel och ibland är den känslig om golvet inte är helt rakt. Gått ner nästan 2kg sen förra veckan. Blev orolig för 2kg på en vecka är ju svårt att gå ner i vanliga fall och borde vara omöjligt när man är gravid. Visst jag har varit lite mindre hungrig men detta känns skumt så ska hålla koll på vikten resten av veckan för att se så att det inte fortsätter neråt för då får jag nog ringa barnmorskan. 

Någon som kan lugna mig och säga att det är vanligt i slutet av graviditeten? 

Åter till rubriken... 


Idag var vi båda lediga och åkte och käkade italienskglass i solen! <3 Det är verkligen det bästa jag vet och kan knappt äta "vanlig" glass längre då detta är så jäklans mycket godare! :)

Liten / stor / mittemellan?

Igår på jobbet frågade jätte många patienter om när det var dags för bebisen att komma och när jag sa runt 2 juni verkade alla så chockade! 

- oj va liten du är. 
- oj du har ju verkligen bara fått en liten kula på magen. 
- min dotter ska ha i september och ser ut som dig. Osv... 

Dock så är det ju så att våra fina ;) arbetskläder kan dölja det mesta och att jag inte har svullnat upp i tex ansiktet gör väl att man fortfarande ser liten ut. Jag försöker ta det som en komplimang iallafall! Jag vet ju att magen växer som den ska och mitt sf mått ligger ju till och med lite ovanför "idealkurvan". Annars hade jag säkert kunnat tolka det som att de tyckte att jag var för liten och att något var fel. Men alla är olika och alla blir olika stora.

Jag känner mig iallafall långt ifrån liten men det uppfattas nog som att jag bara fått en liten kula som är hur lätt som helst att springa omkring med. ;)